Känns som om man bara reser och reser..

Jaha i morgon blir det en till tur i det där älskade flygplanet.. En resa till Schweiz för att springa 100m och 200m och förhoppningsvis ska det gå bra!.. Men undrar om kroppen är riktigt inställd på att tävla än :s Hoppas..

Har iaf packat klart väskan och är redo för avfärd imorgon med resten av det lilla gänget.. Planet går vid 1 så vi måste ta tåget till Danmark vid lite över 11.

Pernilla

Nyttig...

Är nyttig idag med galia melon, mandlar och kesella..   :)




Pernilla

Flygit plåtfågel igen..

Hemma från Stockholm och ännu en flygtur..

Nu: SOVA!..


Pernilla

Godnatt!..

Nu säger jag godnatt och går och lägger mig eftersom jag ska upp när all andr kommer hem.. :/ lagom kul.. i alla fall, jag ska upp till Stockholm och träna stafett och är hemma igen i morgon kväll/natt nångång..

Pernilla

Things i can't live without..

Tre saker jag inte kan leva utan är..

Frukt!- Något som hjälper en igenom sötsuget när man egentligen vill ha godis..

Träning- Eftersom jag älskar min sport så är det ju klart att jag inte kan va utan den.

Lypsyl!- Det finns alltid med i väskan eller jackan(om inte i båda)..





Pernilla


The time goes by..

Det är nu 13 dagar till balen och på tisdag ska jag in till Malmö och fixa de sista detaljerna på min klänning så vi får hoppas att den blir bra :)
Om exakt 24 dagar är det STUDENTEN men jag kan inte förstå att den redan är här. Det har gått så otroligt fort sen vi började efter jul och tiden har bara flugit förbi. Även om man längtar så vill man ändå inte att det ska ta slut.


24 dagar sen är vi arbetslösa!


Pernilla


Home sweet home!

Jag säger som alltid, borta bra men hemma bäst.. Det är skönt att få sova i sin engen säng igen och vara i sitt eget hus :) Idag var det skola som gällde för min del, inte speciellt kul när man kom hem från usa igår morse men det fick bli så iaf. Jag kom dit och vi hade lektion i ungefär en kvart, 20 min. Lööööönt... Så då körde jag hem och tittade på lite klänningar i stan som jag kan ha på balen, men det gav ingenting det heller.

Ikväll har jag bara tränat barnen, tagit det lugnt och käkat jurdgubbar och keso med päronsmak. Jag borde ha pluggat men det fanns tyvärr ingen ork till det idag..


Pernilla

Nyttig...

Känner mi nyttig idag med jordgubba och keso med päronsmak :)


Pernilla

RSS 2.0