Onsdag mitt i veckan

Igår var jag lite smått halvsjuk och har fortfarande ont i halsen.. Dumsom jag va så tränade jag igår ändå.. hmm inte så smart 
Idag var det FIG-tentamen och vi skulle så klart simma. Det var 50m och livräddning som stod på agendan.. Det gick helt okej och på eftermiddagen var det engelska där vi skulle ha redovisat men hälften av gruppen kom inte så vi får göra det nästa vecka... typiskt.. I morgon beger jag mig till min älskling för att spendera helgen där =) Det kommer nog att bli lite mtlagning och lite annat kul =) Så det blir en tidig morgon i morron också.. =/


Pernilla

Redan måndag...!

Måndag igen...Och vi hade en lektion i skolan, sen tränade jag med lite lopp och annat smått och gott. Efter träningen åt jag och josse lunch i skolan innan vi drog hem.. När jag kom hem pluggade jag lite och efter det var det barnträning och massage..

Pernilla

Sovdags!

Så nu säger jag godnatt! Sov gott alla där ute =) ♥


Pernilla

Soliga dagar!

går bar det av mot Helsingborg för att fira jespers 20 årsdag.. Jag var hemma i säng halv 5 i morse.. Men jag tackar för en trevlig kväll =)


från igår, jag kände inte för attvara me på kort just då ;) jag och Jasmine♥

Just nu sitter jag och myser på terassen med en mugg varm choklad, eftersom det var så fint väder ute så kan man ju inte låta bli.. Och det är helt vindstilla här i trädgården.. Sååå skönt =)

Nu ska jag läsa lite tidningar och fortsätta dricka min varma choklad =)


♥Pernilla

Godmorgon!

Jag har varit vaken sen halv 12 men det är inte förrän nu jag verkligen har vaknat.. Har kännt mig som en zombie hela dagen.. Tackar för en trevlig kväll igår och nu blir det nya tag.. ska göra mig i ordning för att åka och fira Jesper i Helsingborg..






pernilla

Äntligen fredag!

Nu är det helg! :)

Jag gick upp klockan 6 som alla andra fredagar för att börja i skolan kavrt över 8 och sluta halv 10, efter det tränade jag och var hemma vid 12 igen, skönt.. Sen jag kom hem har jag städat, duschat och varit på konsum för att handla lite saker som behövs till maten jag ska laga sen.. Det blir pannbiff med potatis :) Vid 7 drar jag mig in mot malmö för att möta upp Lina och sen åker vi till josse.. Inatt blir det Hipp!


Jag, Hanna, Josse och Soffan. Hade ingen nyare bild på denna datorn..


Pernilla

Ledig torsdag!

Idag har jag varit ledig hela dagen och har hunnit rensa en del av min garderob och det blev en hel sopsäck full :s efter det tog jag mig in till Malmö och västra hamnen för en fika med tjejerna i det fina solskenet.. Ikväll har jag tränat och städat lite här hemma..

Pernilla

Lång onsdag!

Idag har varit en lång dag och jag var hemma vid 7, efter det har jag ätit, duschat, skrivit klart och skickat in min historieläxa och tittat på tv.. I morgon är jag ledig och då ska tjejerna träffas för att ta en fika och rätta projektarbetet och efter det ska jag träna.. Vi får se vad jag mer hinner med under dagen =) Vill gärna hinna med att rensa ur min garderob också någon dag för det behövs verkligen..

Pernilla

Tisdag kväll!

Ikväll har jag tränat, ätit, pluggat och sett på tv.. Kanske inte det roligaste man kan göra, men men.. I morgon väntar en lång dag med skola från 10 till 16 och efter det träning, så är hemma vid halv 8. Som tur är e jag ledig på torsdag så det jämnar ut sig =)




Pernilla


Tisdag och sol ute!

idag har det varit riktigt härligt väder, ångrar lite att jag inte tog skinnjackan i morse.. Har suttit och jobbat lite på historian tills i morgon och nu ska jag snart sticka iväg till träningen.. Ikväll blir det tv tittande och läxläsning.. Blä på det sista, jag orkar verkligen inte..

pernilla

Good Night!

Nu säger jag god natt för i morgon är det FIG-lektion i gymnastik.. Inte helt okej eftersom jag e kass på att stå på händer och sånt trams.. Men jag får väl lösa det på något sätt =)




Pernilla

Träning träning träning!

Nu drar jag mig strax ner för ett styrkepass innan barnträningen!

Pernilla

The movie of all times!

Jag är nu stolt ägare till min absoluta favorit film =)



Jag hittade den när jag och Jonas var i Ullared =) Den kostade 79kr och det är verkligen värt det, det är en film som jag kan se om och om igen!


Med Meryl Streep och Amy Adams =)

Prnilla

Sunny sunday!

Lite tåkigt att spendera en stor delav dagen i en buss men vad gör man inte för kärleken?.. =) I morgon är jag ledig från skolan och då blir det träning på förmiddagen sedan sk tjejerna jobba lite med projektarbetet och klockan 5 ska jag träna min barngrupp.. 




Pernilla

Söndag!

Det är söndag och den tråkigaste dagen på hela veckan.. Jag är på väg hem från min älskling och är hemma vid halv 5. Jag har haft en underbar långhelg med honom =)

Jag kom dit i onsdags och i torsdags åkte vi till Ullared och sen bakade vi kärleksmums och firade lite att vi hade varit tillsammans i ett halvår. I fredags var vi på skolan och han jobbade med sin tenta som han har på tisdag och jag skrev på min FIG-uppgift, på kvällen mös vi med film och chips och vår hemmabakade chokladtårta =) Och gårdagen spenadrade vi 2 timmar på gymmet, lite shopping och åt pizza och sen blev det bio där vi såg "Hur många lingon finns det i världen?" och den var faktiskt jättebra =)

 
En kul kväll med jasmine och johanna för kanske 5 månader sedan =) Har inte så mycket nya bilder, så det får bli några jag hittar på datan =)


Man kämpar och kämpar, men ibland känns det som man gör det i onödan..

Pernilla


Fredag!

Jag sitter här med datan och Jonas ser på sport medans vi väntar på att chokladkrämen ska stelna som vi ska ha till våran chokladtårta =) Hoppas på att det blir bra och gott =) Senare blir det nog film och mys med babe och morgondagen är fortfarande oplanerad än så länge.


Pernilla




Sitter på skolan en fredag!

Ja, det stämmer, jag är med Jonas på hans skola.. :s Men det är bara bra för då arbetar jag med min FIG-uppgift =) Igår var en helt underbar dag, jag, älsklingen och hans bror var på Ullared.. Jag fick med mig några fynd hem faktiskt. Bland annat lite muffinsformar, min favoritfilm, en tröja och lite annat smått och gott! Senare blir det träning och ikväll hade vi tänkt baka en chokladkaka =)


Igår hade jag och Jonas varit tillsammans i 6 månader =) Och det har gott jättesnabbt! Jag älskar dig babe och kommer alltid att göra ♥

pernilla

Morgondagen närmar sig!

I morgon ska jag upp med tuppen då jag ska vara och träna i Malmö klockan 8 eftersom jag ska åka till Jonas sen =) sen jag kom hem från träningen har jag hämtat min studentklänning, ätit, duschat, packat och nu ser jag på tv men ska snart stänga av och sova..

Antagligen kommer det ett inlägg när jag sitter på bussen upp i morron =)


Ellinor och jag för kanske 2 år sen, kanske mer? Kommer inte riktigt ihåg ;) Men det var en kul kväll =) Saknar dig♥


Pernilla

I'm gonna love you like I have never been hurt before!

Hemma från skolan, vi slutade tidigare så det blev lite glass med tjejerna efteråt.. Nu lyssnar jag på musik och ska gå och byta om till träningskläder så jag kan va där när Ingmar kommer för en gångs skull..


En inte så ny bild som jag hittade på min gamla data.. Från typ mars förra året..

Pernilla

Tisdag tisdag tisdag!

Japp, idag är det tisdag och skolan börjar klvart över 12, innan jag tar bussen dit så skajag ner i stan för ett litet ärende. Mamma tog bilen så jag får cykla, man blir nog lite lat när man får körkort :s Men men.. Efter skolan blir det träning och hämta studentklänningen som jag sa igår och ikväll tänkte jag skriva lite på några arbeten..



Pernilla

Good night!

Nu säger jag godnatt och det är snart en dag mindre till jag träffar min älskling igen =)


Pernilla

True Love


Jag älskar dig så otroligt mycket Jonas, du ä verkligen den bästa kille jag träffat ♥


Pernilla

Kvällstankar..

Studenten börjar närma sig, bara ca 96 dagar kvar nu och innan dess ska en massa skrivna saker lämnas in, säkert en massa prov och en resa till USA ska också göras. Men vad händer efter den 14:e Juni?.. Ska man plugga vidare och i så fall till vad? :s Eller ska man försöka hitta ett jobb och börja plugga efter ett år..? Jag har INGEN ANING om vad jag vill göra sen.. Men ändå så längtar man ihjäl sig till just denna dag..





Pernilla

Trötta måndag!

Jag har varit hemma från träningen i nån timme och har ätit, duschat och bakat brownies =) Riktigt gott blev det. Nu har jag taggat med Ullared på kanal 5 tills på torsdag, då jag och babe åker dit. 

Just nu ser jag på det okända och tar det lugnt. I morgon blir det skola från 12.15 till ca klockan 2 och efter det blir det träning och hämta min studentklänning som är klar =D Efter vi har hämtat den så hade jag tänkt plugga lite.




Pernilla

Den lilla hungern!

Det fick bli lite pasta för att stilla hungern innan träningen =)



Pernilla

Oh lala oh lala, don't ever want this to be over!

Har precis kommit hem från skolan och dagens första träningspass, idag stod kombilöpning på schemat och det var ändå jobbigt idag men mest med andningen.. Vid 4 drar jag mig ner till tyngdlyftnignen och lyfter lite skrot därefter blir det barnträning..

Ikväll funderar jag på om jag ska prova den glassen jag hittade i min nya kokbok men det kan hända att jag e så lat så att jag inte orkar gå och handla ingredienserna till den :o Men det får man väl va ibland?


Jag detta året på inne SM, slutade på första plats. Och nu är jag taggad för att ta nya tag! 

♥Pernilla 

Trött tjej!

Det sämsta med att bo så långt ifrån sin älskling är att man snabbt vänjer sig vid att sova med honom så när man ska sova ensam kan man inte somna.. Det känns som om jag har sovit typ 2 timmar på hela natten.. Tur att vi bara har en lektion sen träning idag då, sen e man ledig fram till ikväll då jag har min barngrupp..





Pernilla

Ett litet inköp!

Igår var jag och baby på Maxi och då hittade jag en ny kokbok =) "En miljon menyer" heter den och där kan man sätta ihop sina egna menyer med förrätt, varmrätt och efterrätt. Hittade en glass som verkade god, som jag antagligen kommer att prova någon gång i veckan.


"En miljon menyer"


mascarpone är en slags ost som man kan göra glass på =)

Pernilla

En länk!



www.mathornan.blogg.se

Hej hopp!

Jag har skaffat en ny blogg eftersom den gamla inte riktigt ville som jag ville :s Men nu hoppas jag att det går bättre med denna =)

Jag kom hem från min älskling idag men åker igen på onsdag eftersom vi firar 6 månader tillsammans på torsdag =) Det firar vi med att åka till Ullared! Det känns som att vi kommer spendera en del tid bland kökssakerna eftersom vi båda gillar att lag mat och baka =)




♥Pernilla

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0