Jobb jobb jobb..

Idag var det dags för jobb igen och det blev mellan 9 och 3 sen bar det av vidare mot stor staden för sprint träning. Imorgon blir det jobb igen och efter det ska jag få massage inför tävlingen till helgen och på fredag bär det av mot tyskland över helgen. Det blir tävling i 200 meter och jag hoppas på en bra tid :)
Pernilla

Tisdag och 2 dagar till ledighet..

Tisdag idag och ännu en arbetsdag avklarad.. Efter torsdag har jag ledigt i två veckor :) Sköööönt! sen är det "bara" 4 veckor kvar..
Idag tyckte jag att jag va värd lite nytt i klädesväg så jag klickade hem lite nytt från Nelly.com hihi :p Det blev en klänning och en blus :)
Var på ultraljudsrönken idag och jag får springa fastän jag har ont i knäet, Tack! :)
Pernilla

Måndag igen..

Det är måndag igen och jag har klarat av en jobbedag.. *suck*
Imorgon blir det jobb till lite i 1 och efter det ska jag åka in till Malmö för att rönka knäet och se vad som har stört sig där..
Nu: sägen! Så jag orkar morgondagen..
Pernilla

För jag har tagit studenten, fy fan vad jag e bra!..

Studenten är avslutad och jag har hunnit jobba i en vecka.. Det var en av de bästa dagarna i livet kan jag ju säga men kommer dock att sakna Smil 3.. Studentdagen började med champangefrukost och tårta, senare blev det gång i stan och lunch på Mando och därefter begav vi oss till skolan. Klockan 17.06 sprang vi ut på trappan mot friheten och det var nog den bästa känslan som finns.. Efter flakfärd och bilfärd kom jag hem till släkten och firade med dem hela natten ända fram till halv 5 på onsdagmorgon. Ett tack till alla som gjorde det dygnet till ett av de bästa i mitt liv :)
Här kommer lite bilder!
Jag avslutar med en bild på mig och min älskling :)
Denna dagen kommer vara kvar i minnet ett bra tag kan jag säga :)
Pernilla

För hon ska ta studenten..!

Ja, idag är det Jasmines tur att få stå lycklig på trappan till vuxenvärlden! Grattis gumman!
Klockan 4 blir jag hämtad av Mattias och Theresa så vi kan bege oss till Vellinge för att se denna lilla tös ta studenten :)

Nu ska jag försöka hinna att städa mina rum som jag lovat mamma och sen hinna duscha och göra mig i ordning innan dom två töntarna kommer o hämtar mig.


Jasmine till vänster i bild!


Pernilla

Dubbel pass..

Idag har jag varit i skolan för att ha en lektion och efter det tränade jag sprint i Malmö. Nu har jag varit hemma i ungefär en och en halv timme och har hunnit äta och titta lite på tv för att koppla av. Om en halvtimme bär det av mot styrketräningen eftersom jag kommer bli sååå rastlös om jag bara sitter hemma ikväll..

I morgon tar Jasmine studenten och det ska vi så klart fira :) Kommer att bli så sjukt taggad till min egen nu!


En bild från balen. Jag & älskling<3


Pernilla

7 dagar kvar!..

Nu är det bara 7 dagar kvar till studenten och det närmar sig med stormsteg.. En vecka går sjukt snabbt!
Idag åkte Jonas hem och jag har varit hos farmor och min bror, efter de träanade jag o ikväll har jag inte gjort så mkt.

I morgon ska jag på akupunktur och träffa tessan och jasmine :) Det ska bli jättetrevligt. Ska också försöka hinna laga maten här hemma för en gångs skull.. Så då får jag åka iväg o handla till den oxå.


Pernilla

Ledig i morgon..

Ikväll har jag varit hos Nicole för att klippa mig och göra ljusa slingor :) Efter det passade vi även på att bestämma vilken balfrisyr jag skulle ha och den blev skit bra tyckte jag :)

I morgon ska jag fika med Ellinor och försöka shoppa lite nödvändigheter som örhängen till balen o lite smink. På fredag är det bal och jag ser faktiskt fram emot det :)



Pernilla

RSS 2.0