Denna helgen gick fort!

Hade en otroligt rolig lördag! Hanna och Josse kom hit och vi åt en god middag på Harmony och sen tog vi oss hem till mig för fix och lite vila innan vi begav oss vidare till Modig för en riktigt härlig förfest. Senare mot kvällen/natten bar det vidare av mot kräm.. För att sammanfatta lördagen: Mycket skratt!  Det tråkiga var bara att jag skulle inventera idag och fick ungefär 4 timmars sömn.. Jag kan inte rekomendera att göra som jag gjorde :P haha Har gått som en zombie hela dagen.. Men jag blev iaf lite rikare =)

Pernilla

Fredag och äntligen helg!

Dagen började med skola och engelska efter dt bra det av mot atleticum och träningen.. Mamma kom och mötte mig där när jag va klar så gick vi in mot stan för att titta lite.. Det jag kom hem med var en träningströja och ett par träningsshorts.. Jättetråkigt.. hade hoppats på att få hem lite mer kläder =/  I morgon blir det till att plugga på dagen och vid 4 kommer Josse och Hanna för att spendera kvällen och natten i trelleborg då vi ska till Kräm =)

Pernilla

Torsdag=ledig!

Jag är ledig idag, vilket jag är varje torsdag =) Jag gick upp klockan 9 idag och åt frukost sen har jag städat och skrivit på mitt FIG-arbete som ska vara inne om en vecka.. Det blir mycket plugg idag eftersom vi har ganska mycket till nästa vecka.. Snart blir det träning och ikväll ska vi ha möte med vår handledare från högskolan om vårt projektarbete..


Jag säger bara lördag! =D

Pernilla

Kväll!

Godnatt alla! Sov gott..

Pernilla

Måndag och inställda lektioner!

Jaha, måndag igen.. Dagen började med att jag fick ett sms om att första lektionen var inställd på grund av vård av sjukt barn.. Så antagligen är sista lektionen också inställd då eftersom de är samma lärare.. Så nu har vi bara en lektion idag och efter det är det träning.. Tacka gud att jag fick sms innan jag hann köra hemifrån :)


En sjukt gammal bild =)  Från typ ettan i gumnasiet..

Pernilla

Wonderful weekend

Jag har haft en underbar helg hos min älskling, det blev bio, bullbak och lite shopping bland annat. Längtar till jag får träffa honom igen..♥ Får vänta nån vecka eftersom det kommer så sjukt mycket i skolan nu =/  Just nu sitter jag  på bussen hem och har typ en halvtimme kvar att åka.. Ikväll blir det lite plugg, fixa med nya telefonen och tv-tittande. I morgon ka vi lyssna på en militär som ska prata om afghanistan sen på kvällen har jag barnträning och möte med styrelsen..


Här är min nya telefon bara det att min är svart =)


Pernilla

RSS 2.0